Badrum utan gränser

Renovering av Badrum i borås

Lars Berg Construction har under åren renoverat åtskilliga badrum i Borås och Sjuhäradsbygden. Självklart arbetar vi med godkända tätskikt i våtrum och vidareutbildar oss regelbundet genom våra leverantörer.

Badrum och Spa

Här visar vi blandade bilder på badrum och våtrumsprojekt som laddas in från vår sida på facebook.
Klicka/tryck för större bild.

Kakel och Klinkers

Kakel och klinkers är två fantastiska material som ger oanade möjligheter när det gäller att göra rum med personlig stil och fräsch framtoning. Dessutom är det både tåligt och lättskött. Vill du ha lite speciella lösningar finns det inga gränser...

Stora som små arbeten inom Badrum och våtrum

Våra kunder är privatpersoner, fastighetsbolag och byggindustriföretag. Vi bygger badrum och våtrum med kakel och klinkers och utför badrumsrenoveringar i Borås, Göteborg och Sjuhäradsbygden. Vi har gott samarbete med VVS-företag och elektriker och tar ofta hand om totalentreprenaden för ditt nya badrum.

Bygger och renoverar kök

Lars Berg Construction skapar murade köksmiljöer i klassisk eller modern stil.
Läs mer på sidan kök

ROT-avdrag

Passa på att nyttja ROT-avdraget. De flesta mureri- och byggarbeten vi uför i privatbostäder berättigar till ROT-avdrag. För privatkunder redovisar vi till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.

Gör en offertförfrågan

Välkommen att kontakta oss för mer information. Du kan enkelt göra en offertförfrågan i formuläret så återkommer vi snarast för att boka ett besök och lämna ev. kostnadsförslag beroende på vad du vill ha hjälp med.

Offertförfrågan »

Kvalitet­säkrat murat byggande

Lars Berg Construction är ett LME-Företag (Leca Murverksentreprenör)

LME står för Leca Murverksentreprenör. Genom att anlita ett LME-företag kan man känna sig trygg med kompetens, utförande och kvalitén på den färdiga konstruktionen. Leca och företaget har en tät kommunikation och samarbete vilket innebär att entreprenören har god kännedom och är uppdaterad om våra system, anvisningar, produkter och riktlinjer.

LME Kvalitetssäkrad murverksentreprenör Borås