Fasad­renovering

Renovering av fasader i borås

Lars Berg Construction AB erbjuder allt inom fasadrenovering och exteriör murning.
Vi arbetar med alla typer av putsade fasader och tegelfasader.
Våra kunder finns huvudsakligen i Borås och Sjuhäradsbygden.

Fasader, murverk, murar och skorstenar

Här visar vi blandade bilder som laddas in från vår sida på facebook.
Klicka/tryck för större bild.

Varsam renovering av äldre putsade fasader

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att renovera och reparera de flesta fasadtyper. Vår specialitet är varsam renovering av äldre putsade fasader där vi kan återställa puts och murade dekorationer till originalskick. Det är viktigt att regelbundet se över husets fasad för att kontrollera att ytskiktet är tätt och sitter säkert på plats. Vi arbetar snabbt och effektivt med tegelfasader och putsade fasader i alla former. Vi kan även utföra impregnering av fasaden för bättre skydd mot frostinsprängningar och andra skador.

Stora som små arbeten inom Fasadrenovering

Våra kunder är privatpersoner, fastighetsbolag och byggindustriföretag. Vi utför huvudsakligen fasadrenoveringar i Borås, Göteborg och Sjuhäradsbygden men kan åta oss större projekt över hela landet.

Bygger och renoverar skorstenar och rökkanaler

Lars Berg Construction bygger och renoverar skorstenar och tätar rökkanaler. Vi arbetar med alla slags eldstäder, öppna spisar, kaminer och energikassetter.

ROT-avdrag

Passa på att nyttja ROT-avdraget. De flesta mureri- och byggarbeten vi uför i privatbostäder berättigar till ROT-avdrag. För privatkunder redovisar vi till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.

Gör en offertförfrågan

Välkommen att kontakta oss för mer information. Du kan enkelt göra en offertförfrågan i formuläret så återkommer vi snarast för att boka ett besök och lämna ev. kostnadsförslag beroende på vad du vill ha hjälp med.

Offertförfrågan »

Kvalitet­säkrat murat byggande

Lars Berg Construction är ett LME-Företag (Leca Murverksentreprenör)

LME står för Leca Murverksentreprenör. Genom att anlita ett LME-företag kan man känna sig trygg med kompetens, utförande och kvalitén på den färdiga konstruktionen. Leca och företaget har en tät kommunikation och samarbete vilket innebär att entreprenören har god kännedom och är uppdaterad om våra system, anvisningar, produkter och riktlinjer.

LME Kvalitetssäkrad murverksentreprenör Borås